ANVR logo SGR logo Calamiteitenfonds logo Facebook logo Instagram logo

Janka | Costa Rica. ‘Pura Vida!’

In november van het jaar 2021 vertrokken Janka en haar partner voor 21 dagen naar Costa Rica. Wat nu volgt is het verslag van hun bijzonder mooie reis die haar kris-kras door dit prachtige land in Midden-Amerika voerde. San José..

Lees verder..

Janka | Bolivia. ‘Buitenaarts!’

In het jaar 2018/2019 waren Janka en haar partner op wereldreis door o.a. een aantal landen in Latijns-Amerika. Lees hier het verslag van hun mooie rondreis door Bolivia. Copacabana We laten Peru even voor wat het is en steken het..

Lees verder..

Janka | Peru. ‘Groots!’

In het jaar 2018/2019 waren Janka en haar partner op wereldreis door o.a. een aantal landen in Latijns-Amerika. Lees hier het verslag van hun mooie rondreis door Peru. Chachapoyas De meest genoemde én bekendste hoogtepunten van Peru zoals Machu Picchu,..

Lees verder..

Janka | Ecuador. ‘Helemaal ondersteboven!’

In het jaar 2018/2019 waren Janka en haar partner op wereldreis door o.a. een aantal landen in Latijns-Amerika. Wat nu volgt is het verslag van hun bijzonder mooie rondreis door Ecuador. Quito Een reis door Ecuador wordt vaak onlosmakelijk verbonden..

Lees verder..

Janka | Colombia. ‘Vamos!’

In het jaar 2018/2019 waren Janka en haar partner op wereldreis door o.a. een aantal landen in Latijns-Amerika. Wat nu volgt is het verslag van hun bijzonder mooie rondreis door Colombia. Bogota Bogota, de hoofdstad van Colombia ligt op ruim..

Lees verder..