ANVR logo SGR logo Calamiteitenfonds logo Facebook logo Instagram logo

Reisagent Monika Meyvis | Studie-reisverslag Ecuador

Samen met 7 reisagenten is Monika met ons mee geweest op studiereis naar Ecudor. In haar reisverslag vertelt ze je alles over deze veelzijdige reis. Maandag 23 oktober 23 Om 05.25 aangekomen op de luchthaven van Quito. We kregen er een..

Lees verder..

Suriname, een paradijsje in de jungle

Ontdek de weelderige natuur en de kleurrijke cultuur in het persoonlijke reisverslag van Mariska.  Mariska neemt je mee tijdens haar korte inspectiereis naar deze bestemming met avonturen in de jungle, de bruisende stad Paramaribo en de historische plantages die een..

Lees verder..

Familie avontuur in onbekend Brazilië

Ontdek de Verborgen Schatten van Noord-Brazilië met het Lençóis Maranhenses Duinavontuur! We hebben een geheime schat in het noorden van Brazilië voor jullie ontdekt die jullie absoluut niet mogen missen: de betoverende duinen van Lençóis Maranhenses. Geloof ons, dit is..

Lees verder..

Janka | Costa Rica. ‘Pura Vida!’

In november van het jaar 2021 vertrokken Janka en haar partner voor 21 dagen naar Costa Rica. Wat nu volgt is het verslag van hun bijzonder mooie reis die haar kris-kras door dit prachtige land in Midden-Amerika voerde. San José..

Lees verder..

Janka | Bolivia. ‘Buitenaarts!’

In het jaar 2018/2019 waren Janka en haar partner op wereldreis door o.a. een aantal landen in Latijns-Amerika. Lees hier het verslag van hun mooie rondreis door Bolivia. Copacabana We laten Peru even voor wat het is en steken het..

Lees verder..