ANVR logo SGR logo Calamiteitenfonds logo Facebook logo Instagram logo
Rozemarijn Bolivia

Rozemarijn | Bolivia

In november 2023 vertrok Rozemarijn voor een studiereis naar Bolivia. Hieronder lees je een verslag van haar korte reis naar dit prachtige land in Zuid-Amerika. Santa Cruz de la Sierra Na een fijne nachtvlucht met Air Europa komen we aan..

Lees verder..

Avonturen van Kim in Panama

In november 2022 heb ik de prachtige bestemming Panama uitgebreid verkend, en ik kan je vertellen: het enthousiasme en reisplezier spatte ervan af! Panama heeft niet alleen een adembenemende natuur die vergelijkbaar is met die van Costa Rica, maar het..

Lees verder..

Slow Travel op Ilha Grande

Een oase van rust & natuur Ilha Grande ligt in de gemeente Angra dos Reis en maakt deel uit van een archipel van ca.187 eilanden en eilandjes aan de westkust van Rio de Janeiro, bekend als de Costa Verde (Groene..

Lees verder..

Janka | Get the Cuba Feeling!

Cuba is een land vol afwisseling en contrasten dat zowel cultureel als scenisch veel te bieden heeft. Het verwent met fascinerende flora en fauna, een tropisch klimaat, prachtige witte zandstranden die hangmatbestendig zijn en een interessant en veelzijdig landschap. De..

Lees verder..

Reisagent Monika Meyvis | Studie-reisverslag Ecuador

Samen met 7 reisagenten is Monika met ons mee geweest op studiereis naar Ecudor. In haar reisverslag vertelt ze je alles over deze veelzijdige reis. Maandag 23 oktober 23 Om 05.25 aangekomen op de luchthaven van Quito. We kregen er een..

Lees verder..