ANVR logo SGR logo Calamiteitenfonds logo Facebook logo Instagram logo

Janka | Ecuador. ‘Helemaal ondersteboven!’

In het jaar 2018/2019 waren Janka en haar partner op wereldreis door o.a. een aantal landen in Latijns-Amerika. Wat nu volgt is het verslag van hun bijzonder mooie rondreis door Ecuador. Quito Een reis door Ecuador wordt vaak onlosmakelijk verbonden..

Lees verder..

Janka | Colombia. ‘Vamos!’

In het jaar 2018/2019 waren Janka en haar partner op wereldreis door o.a. een aantal landen in Latijns-Amerika. Wat nu volgt is het verslag van hun bijzonder mooie rondreis door Colombia. Bogota Bogota, de hoofdstad van Colombia ligt op ruim..

Lees verder..

Janka | Costa Rica. ‘Pura Vida!’

In november van het jaar 2021 vertrokken Janka en haar partner voor 21 dagen naar Costa Rica. Wat nu volgt is het verslag van hun bijzonder mooie reis die haar kris-kras door dit prachtige land in Midden-Amerika voerde. San José..

Lees verder..

Kim en Yvonne | Noord-Argentinië. Landschap van contrasten.

Kim & Yvonne reisden deze maand (april 2018) af naar dit bijzondere deel van Argentinië om daar de hidden secrets te ontdekken. Hier volgt het reisverslag van onze eigen globetrotters.  Buenos Aires Na een 14-uur durende directe KLM vlucht komen..

Lees verder..

Mariska in Chili | Terecht uitgeroepen tot mooiste land van 2018!

Na een comfortabele nachtvlucht komen we aan in Buenos Aires. Een heerlijke temperatuur zorgt dat we ook voelen geland te zijn in Zuid Amerika. Na een korte tussenstop vliegen we door naar de meest Zuidelijke stad van Argentinie; Ushuaia. Fin..

Lees verder..