ANVR logo SGR logo Calamiteitenfonds logo Facebook logo Instagram logo

Wij brengen je Latijns-Amerika.

Latin Travel is gespecialiseerd in reizen naar Midden- en Zuid-Amerika.

Dit veelzijdige continent waar je nooit op uitgekeken raakt, heeft werkelijk alle ingrediënten in huis op het gebied van natuur, historie, cultuur, culinair en avontuur. Als doorgewinterde reizigers met een schat aan ervaring heeft Latijns-Amerika onze harten gestolen. Wij – en ook onze lokale partners – zijn een autoriteit in de Latijns-Amerikaanse reiswereld. Ieder van ons staat bekend om het hebben van een brede kennis van accommodaties, rondreizen, ideeën en speciale trips. Dankzij onze lokale contacten schakelen wij snel en onze service is altijd warm en persoonlijk.   Wij van Latin Travel helpen je bij het afstrepen van je bucketlist. Hoe? Door een reis samen te stellen die al je wensen overtreft en toch voldoet aan je budget.

Waarom zou het bij dromen blijven.

Wij stellen droomreizen samen die al je verwachtingen zal overtreffen.

Met Latin Travel sta je aan de vooravond van een ultieme reis- en levenservaring. En wij kunnen het weten. Mariska, Kim en Janka bezoeken meerdere malen per jaar Latijns-Amerika en keer op keer is de overdaad aan indrukken onvoorstelbaar groot. Boek nu jouw droomsreis en geniet van de adembenemende schoonheid van uitgestrekt Patagonië, de stranden van Costa Rica, het groene Colombia, de spiegelvlakke Atacama woestijn in Chili, swingend Brazilië of die wereldberoemde Inca-stad ‘Machu Picchu’ in Peru.   Nieuwsgierig geworden? Check hier al onze bestemmingen!

Wie zijn wij? Maak kennis met Latin Travel

Eigenaar

Mariska

Mariska en reizen gaan al 25 jaar hand in hand. Als kind droomde zij al van het afreizen naar verre landen en het opsnuiven van vreemde culturen. In 2003 startte Mariska met TravelXL EMVEE haar eigen reisbureau. In 2012 richtte ze – samen met Kim – vanuit een diepgewortelde passie voor Zuid-Amerika, Latin Travel op. Mariska doet niets liever dan ontdekken van bijzondere bestemmingen en het overbrengen van haar liefde voor deze landen. Mariska heeft veel gezien van Midden- en Zuid-Amerika. Van het wonderschone Brazilië naar het woeste landschap van Chileens Patagonië. De Perito Moreno in Argentinië heeft een speciaal plekje. Het is er zó overweldigend mooi en zó bijzonder dat je je nietig voelt als je daar staat. De Galapagos cruise die zij heeft gemaakt, behoort tot één van de meest indrukwekkende reizen. Wat een bijzondere ervaring!

Eigenaar

Kim

Samen met Mariska startte Kim in 2012 met Latin Travel. Inmiddels is zij ook een bekend gezicht in de reiswereld. Kim heeft veel gezien van de wereld en dan met name Midden- en Zuid-Amerika. Kim is een ware avonturier die vaak de wat minder voor de hand liggende landen zoals Brazilië en Colombia opzoekt. Dit brengt haar naar plekken die anderen nog niet ontdekt hebben. Bijzonder vond Kim de rondreis door Nicaragua. Dit land is verre van toeristisch en daarom nog onontgonnen, puur en prachtig. Diverse keren maakte ze een autorondreis door Cuba. En ja, Cuba moet je eens in je leven hebben gezien. De kleuren, sfeer en geur van Midden-Amerika is zo bijzonder dat is onvergetelijk. Klein voelde Kim zich toen ze tussen het bulderende geweld van de Iguazu watervallen stond. De volgende bestemming van Kim; wellicht Guatemala?

Reisspecialist

Janka

In oktober 2019 is Janka het Latin Travel team komen versterken en wat zijn we blij met haar! Zij heeft in 2018/2019 een wereldreis gemaakt door Midden- en Zuid-Amerika. Met deze ervaring is zij een perfecte aanvulling van het team en hebben we nog meer kennis in huis. Van de pure natuur in Costa Rica tot de machtige Inca-stad Machu Picchu in Peru. Reizend door de fascinerende diversiteit van Ecuador, en ook het adembenemende Bolivia heeft ze van haar bucketlist afgevinkt! De San Blas eilanden in Panama hebben een bijzonder plekje bij Janka, wat een paradijs! Tevens is ze zeer onder de indruk van Colombia met zijn mooie steden en prachtige natuur. Op het lijstje staat nog een selfdrive door Mexico of cruise langs de fjorden van Chili.