Onze medewerkers

Als hartstocht, liefde voor reizen en een ongekende passie voor Latijns-Amerika het fundament van Latin Travel vormen dan zijn Mariska, Kim en Thessa de pilaren waar dit Utrechtse reisbureau op steunt.

OVER ONSZELF | WIE WE ZIJN

Mariska
Mariska en reizen gaan al 25 jaar hand in hand. Als kind droomde zij al van het afreizen naar verre landen en het opsnuiven van vreemde culturen. Dertien jaar geleden startte Mariska met TravelXL MVEE haar eigen reisbureau. In 2012 richtte ze - samen met Kim - vanuit een diepgewortelde passie voor Latijns-Amerikaanse landen, Latin Travel als specialistisch reisagentschap toe. Mariska beschouwt het ontdekken van bijzondere bestemmingen en het overbrengen van haar liefde voor het land op anderen als een sport.

Mariska heeft met name van Zuid-Amerika heel veel gezien. Perito Moreno in Argentinie heeft een speciaal plekje. Het is er zó overweldigend mooi en zó bijzonder dat je je nietig voelt als je daar staat. De Galapagos cruise die zij eind 2016 maakte, behoort tot een van de meest indrukwekkende reizen. Hoewel het nauwelijks met een pen te beschrijven is, lees je het reisverslag van deze levenservaring hier.


Kim
Mede-eigenaar van Latin Travel is Kim. Net als Mariska is ook Kim een bekend gezicht in de reiswereld. Veel gezien van de wereld en dan met name Midden- en Zuid Amerika. Kim is een ware avonturier die vaak de wat minder voor de hand liggende landen zoals Uruguay en Colombia opzoekt. Dit brengt haar naar plekken die anderen nog niet ontdekt hebben.

Bijzonder vond Kim de rondreis door Nicaragua. Dit land is verre van toeristisch en daarom nog onontgonnen, puur en prachtig. Afgelopen jaar maakte ze onder andere een autorondreis door Cuba. En ja, Cuba moet je eens in je leven hebben gezien. De kleuren, sfeer en geur van Zuid-Amerika is zo bijzonder dat is onvergetelijk. Klein voelde Kim zich toen ze tussen het bulderende geweld van de Iguazu watervallen stond. Het verslag van deze reis lees je hier.


Thessa
Inmiddels alweer 5 jaar ervaring in de reiswereld en met haar ondersteuning de spin in het web bij Latin Travel.

Thessa verzorgt de administratie, reisbescheiden zoals tickets, vouchers en facturen. Aan bagage heeft zij er veel reiskilometers op zitten naar de Noordelijke delen van de wereld. Vraag naar haar bucketlist en het eerste wat Thessa zal zeggen is: Antarctica.

Yvonne
Yvonne is in 2013 afgestudeerd in International Tourism Management en heeft sindsdien als onderdeel van een klein team in verschillende sales functies gewerkt.

In de zomer van 2016 hebben Yvonne en haar vriend hun droom laten uitkomen. Zij maakten een wereldreis waar zij onder meer 4 maanden in Zuid-Amerika verbleven. Haar theoretische kennis gecombineerd met haar reiservaring maken dat Yvonne een echte aanwinst is voor Latin Travel.
Mariska
Mariska
Kim
Kim
Thessa
Thessa
Yvonne
Yvonne

ltlogo

info@latin-travel.nl
Tel: 030-3039732
Rijnlaan 34, 3522BN Utrecht

KvK-nr: 30190291
BTW-nr: 812521754

Latin Travel is onderdeel van

anvrSGR-logo-kleur-jpg

United Travel Colors
Latin Travel maakt ook onderdeel uit van United Travel Colors. Een samenwerking van 3 reisspecialisten.

Contact opnemen

Volg ons