ANVR logo SGR logo Calamiteitenfonds logo Facebook logo Instagram logo

ERVAREN REISSPECIALIST.

Overtref de verwachtingen van onze klanten met een droomreis!

Ben jij de gepassioneerde reisspecialist die klanten kan laten dromen? Heb je ervaring in het samenstellen van maatwerkreizen en vind je het leuk om jouw kennis te delen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Backoffice medewerker.

Ben jij de georganiseerde duizendpoot die altijd het overzicht behoudt?

Houd jij ervan om achter de schermen alles soepel te laten verlopen en krijg je energie van administratieve taken? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij? Maak kennis met Latin Travel

Eigenaar

Mariska

Mariska en reizen gaan al 25 jaar hand in hand. Als kind droomde zij al van het afreizen naar verre landen en het opsnuiven van vreemde culturen. In 2003 startte Mariska met TravelXL EMVEE haar eigen reisbureau. In 2012 richtte ze – samen met Kim – vanuit een diepgewortelde passie voor Zuid-Amerika, Latin Travel op. Mariska doet niets liever dan ontdekken van bijzondere bestemmingen en het overbrengen van haar liefde voor deze landen. Mariska heeft veel gezien van Midden- en Zuid-Amerika. Van het wonderschone Brazilië naar het woeste landschap van Chileens Patagonië. De Perito Moreno in Argentinië heeft een speciaal plekje. Het is er zó overweldigend mooi en zó bijzonder dat je je nietig voelt als je daar staat. De Galapagos cruise die zij heeft gemaakt, behoort tot één van de meest indrukwekkende reizen. Wat een bijzondere ervaring!

Reisspecialist

Kim

Samen met Mariska startte Kim in 2012 met Latin Travel. Inmiddels is zij ook een bekend gezicht in de reiswereld. Kim heeft veel gezien van de wereld en dan met name Midden- en Zuid-Amerika. Kim is een ware avonturier die vaak de wat minder voor de hand liggende landen zoals Brazilië en Colombia opzoekt. Dit brengt haar naar plekken die anderen nog niet ontdekt hebben. Bijzonder vond Kim de rondreis door Nicaragua. Dit land is verre van toeristisch en daarom nog onontgonnen, puur en prachtig. Diverse keren maakte ze een autorondreis door Cuba. En ja, Cuba moet je eens in je leven hebben gezien. De kleuren, sfeer en geur van Midden-Amerika is zo bijzonder dat is onvergetelijk. Klein voelde Kim zich toen ze tussen het bulderende geweld van de Iguazu watervallen stond. De volgende bestemming van Kim; Guatemala!

Reisspecialist

Janka

In oktober 2019 is Janka het Latin Travel team komen versterken en wat zijn we blij met haar! Zij heeft in 2018/2019 een wereldreis gemaakt door o.a. Midden- en Zuid-Amerika. Met deze ervaring is zij een perfecte aanvulling van het team en hebben we nog meer kennis in huis. Van de pure natuur in Costa Rica tot de machtige Inca-stad Machu Picchu in Peru. Reizend door de fascinerende diversiteit van Ecuador, en ook het adembenemende Bolivia heeft ze van haar bucketlist afgevinkt! De San Blas eilanden in Panama hebben een bijzonder plekje bij Janka, wat een paradijs! Tevens is ze zeer onder de indruk van Colombia met zijn mooie steden en prachtige natuur. Op het lijstje staat nog het carnaval in Rio of cruise langs de fjorden van Chili.

Reisspecialist

Rozemarijn

Rozemarijn heeft haar afstudeeropdracht bij Latin Travel afgerond voor haar studie Small Business & Retail Management. Ze is afgestudeerd op het creëren van een duurzaam concept binnen Latin Travel! Na het afronden van haar studie is ze voor 3 maanden gaan rondreizen en met een rugzak vol reisverhalen teruggekomen. Haar grootste hobby; Reizen en zoveel mogelijk landen van haar bucketlist afstrepen! Rozemarijn raakt niet uitgepraat over Mexico, één van haar favoriete landen in Midden-Amerika doordat er zoveel te leren valt over de indrukwekkende erfenis van de Maya’s. Maar ook gaat haar reishart sneller kloppen van het groene Suriname, met een jungle vol rijkdom! De volgende bestemming die ze van haar bucketlist wil afstrepen? Colombia!