Heerlijke sfeervolle en intieme kleine plek met uitzicht op zee. Het ligt afgelegen maar met de routebeschrijving is Oxygen eenvoudig te bereiken. De stijlvolle appartementen hebben veel ramen die aan alle kanten open kunnen. Hierdoor heb je een geweldig uitzicht over de Pacific, veel licht en altijd een heerlijk zachte zeebries door het verblijf.

De appartementen zijn erg mooi ingericht. Veel wit, het bed is comfortabel en op het terras heb je een zitlounge. De kok is top: heerlijk eten. De bediening is bescheiden maar passend: top. Klein zwembad ter afkoeling, terwijl je over het oerwoud naar de zee uitkijkt. Een must als je in Costa Rica bent en zeker als je een duikliefhebber bent.

Zodra je de drempel overstapt, wordt je overvallen door een gevoel van rust. De sfeer is heerlijk ontspannend en het personeel behulpzaam. Het restaurant is top omdat je het gevoel hebt te beschikken over een chef-kok en personeel. Vergeet in de Oxygen Jungle Villas niet een Zweedse massage aan te vragen. Oxygen Jungle Villas is in januari uitgeroepen tot winnaar van de Travellers’ Choice 2017.

    

(Foto’s gemaakt door Oxygen Jungle Villas)