In 20 dagen langs de allermooiste plekken van Zuid-Amerika. Dat doe je tijdens de spectaculaire 20-daagse Air Cruise ‘Parels van Zuid-Amerika’. De Air Cruise is een aaneenschakeling van hoogtepunten. Bezoek, bezichtig, ervaar en verwonder. Het vertrek staat gepland op 27 oktober 2018.

Vanaf Rotterdam The Hague Airport begint op 27 oktober 2018 een levenservaring die je meeneemt naar ongerepte natuurgebieden, bruisende steden en wereldarchitectuur in zeven verschillende landen.

De eerste bestemming is Kaapverdië, de historische toegangspoort tot Zuid-Amerika waarna je vervolgens doorvliegt naar Salvador de Bahia, een van Brazilië’s meest kleurrijke steden. De volgende stop is bruisend Rio de Janeiro met het iconische beeld: ‘Cristo Redentor’. Een ander natuurlijk wereldwonder zijn de indrukwekkende Iguaçu watervallen die na Rio de Janeiro op het programma staan. Buenos Aires en Patagonië zijn vervolgens aan de beurt waar de Perito Morenogletsjer in het Parque Nacional Los Glaciares wordt bezocht. Geloof ons, dit is een onvergetelijke ervaring.

Je proeft exclusieve Argentijnse wijnen in Mendoza en vliegt dan naar het uitgestrekte niets van de Atacama woestijn in Chili. Natuurlijk mag je niet van ‘Parels van Zuid-Amerika’ spreken als Machu Picchu in Peru niet in de reis is opgenomen. Het is een van de meest mystieke wereldwonderen die je ziet. Van Cuzco vlieg je naar de exotische Bahama’s. Tot slot worden de paradijselijke Azoren bezocht voordat er wordt teruggevlogen naar Rotterdam The Hague Airport.

Tijdens de gehele aircruise verblijf je in luxe en/of bijzondere accommodaties en maak je inspirerende excursies. Je laat je verwennen door de culinaire creaties van de lokale chefs en maakt kennis met een veelheid aan culturen en gebruiken. Het privévliegtuig is een VIP uitvoering van een Boeing 737-700 die is uitgerust met 56 klassieke business-class stoelen. Uiteraard zijn service en catering ook business-class. Vliegtuig en bemanning blijft gedurende de hele aircruise hetzelfde. Daar waar mogelijk kun je beschikken over een eigen VIP balie en bagageafhandeling waarmee lange rijen en wachttijden tot een minimum worden beperkt. Iedere aircruise wordt begeleid door 2 ervaren tourmanagers die zorgen dat de reis perfect verloopt. Gedurende de reis is er regelmatig gelegenheid om even los van de groep je eigen weg te gaan.

Meer weten over deze eersteklas droomreis? Neem dan snel contact op met een van onze reisspecialisten.

Latin Travel

Let op: slechts 54 personen kunnen deelnemen aan deze exclusieve aircruise!