Algemene voorwaarden

Latin Travel is lid van de branche organisatie ANVR. Voordat u een boeking maakt adviseren wij u goede notitie te nemen van de voorwaarden waaronder de boekingen van Latin Travel gemaakt worden. Voor de algemene ANVR reisvoorwaarden waaronder de reizen worden uitgevoerd, klikt u hier.

Afwijkende voorwaarden Latin Travel; De basisaanbetaling is 20% tenzij anders overeengekomen tijdens de boeking.

Annuleringsvoorwaarden;
tot 56 dagen voor vertrek; het hoogste bedrag van 20% van de reissom of de minimum aanbetaling
van 56 dagen tot 42 dagen voor vertrek; 30% van de reissom
van 42 dagen tot 28 dagen voor vertrek; 50% van de reissom
van 28 dagen tot 14 dagen voor vertrek; 75% van de reissom
van 14 dagen tot 01 dag voor vertrek; 90% van de reissom
Op de dag van vertrek; 100% van de reissom

Bij het maken van een boeking gaan wij er van uit dat u goed kennis heeft genomen van deze voorwaarden en u deze hierbij heeft geaccepteerd.

Disclaimer

Latin Travel besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens op deze website. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Latin Travel alsmede de agenten ter plaatse, hotels, autoverhuurbedrijven, cruiserederijen, luchtvaartmaatschappijen, links met derden en andere toeleveranciers zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen. Bovendien kunnen aan alle producten extra en beperkende voorwaarden worden gesteld door de uitvoerende agent, rederij en/of luchtvaartmaatschappij. Alle vlucht- en reisinformatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Latin Travel is met betrekking tot de inhoud, boekingen en informatie van deze website volgens de algemene ANVR voorwaarden aansprakelijk. Voor eventuele directe of indirecte schade van welke aard dan ook, onder meer verloren data en zaken, gederfde omzet, winst of ander economisch nadeel zijn wij niet aansprakelijk. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. U stemt er mee in Latin Travel, diens werknemers, vertegenwoordigers, licentiehouders, en handelspartners te beschermen tegen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen, veroordelingen e.d., inclusief de kosten voor rechtsbijstand, accountants e.d. die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan uw gebruik van de website, uw inbreuk op welke wettelijke regeling dan ook of de rechten van derden. Latin Travel behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande bericht veranderingen aan te brengen op deze website dan wel op ons aanbod van reisproducten.

U bezoekt deze website vrijwillig en op eigen initiatief zodat u zelfstandig een selectie kunt maken.

Het opnemen en publiceren van prijzen en condities gaat zeer zorgvuldig. Houdt er rekening mee dat aan alle aanbiedingen extra en beperkende voorwaarden worden gesteld door de uitvoerende leverancier/reisorganisatie en/of luchtvaartmaatschappij. Latin Travel sluit hiervoor elke aansprakelijkheid uit.

Flexibele prijzen

Prijzen van accommodaties en vluchten staan niet meer vast. Deze wijzigen mee op basis van vraag & aanbod en de beschikbaarheid. In de praktijk betekent dit dat de prijs van een vliegticket of van een pakketreis elk moment van de dag een andere prijs kan hebben. Dat geldt zeker voor de populaire bestemmingen en accommodaties. Een leuke prijs gezien? dan kan het voorkomen dat deze over een uur een andere prijs is. Houdt hier s.v.p. rekening mee.

Copyright

Alle foto’s, beelden, teksten zoals op deze website opgenomen en gepubliceerd zijn beschermd op basis van internationale auteursrechten. Foto’s, teksten en anderszins mogen derhalve nimmer en op geen enkele voorwaarde anders dan zonder de nadrukkelijke en schriftelijke  toestemming van Latin Travel, de eigenaar/ auteur/fotograaf en reclamebureau, worden gebruikt en vermenigvuldigd. Alle rechten zijn derhalve voorbehouden.

Kamer van Koophandel

Latin Travel is bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 30190291.

BTW nummer: NL 8125.21.754.B01

ltlogo

info@latin-travel.nl
Tel: 030-3039732
Rijnlaan 34, 3522BN Utrecht

KvK-nr: 30190291
BTW-nr: 812521754

Latin Travel is onderdeel van

anvrSGR-logo-kleur-jpg

United Travel Colors
Latin Travel maakt ook onderdeel uit van United Travel Colors. Een samenwerking van 3 reisspecialisten.

Contact opnemen

Volg ons